Moet jouw auto hier stoppen? Ja, zeker!

Deze én een tal van andere vragen leer je tijdens je theorie.

Je theorie is een zeer essentieel onderdeel van je rijopleiding, dus.....begin er snel mee! Immers, begrijp jij al enigzins "de taal van de weg", dan zul je merken dat je rijlessen meer ontspannen en zelfverzekerder zullen verlopen waardoor je jezelf makkelijker een weg baant door het drukke verkeer. Autorijden wordt hierdoor alleen maar leuker! Vanaf 16 jaar mag je theorie examen doen, je theoriecertificaat is 1.5 jaar geldig.

Via onze rijschool zijn er diverse leermiddelen verkrijgbaar om je theorie te leren. Dit zijn bijvoorbeeld een leerboek en oefenboek of een oefen CD rom. Een andere mogelijkheid is studeren via E learning. Ook hierin hebben we diverse opties. Vraag naar de verschillende mogelijkheden en de bijbehorende tarieven.

Vind je zelfstudie lastig? Geen probleem, ook voor persoonlijke uitleg staan wij voor je klaar!

Theorie examen doen

Het theorie examen bestaat uit 3 onderdelen:

*een onderdeel over gevaarherkenning (25 vragen)

*een onderdeel over verkeersregels (30 vragen)

*een onderdeel over verkeersinzicht (10 vragen)

Je bent geslaagd wanneer je tenminste 13 van de 25 vragen goed hebt van het onderdeel gevaarherkenning en tenminste 35 van de 40 goed van de onderdelen verkeersregels en verkeersinzicht.

We kunnen pas een tussentijdse toets of praktijkexamen plannen wanneer je in het bezit bent van een geldig theoriecertificaat.

Reserveren

Reserveer hier je theorie examen.

Heb je vervoer nodig naar het CBR voor jou theorie examen? Laat het ons op tijd weten, misschien kunnen we het combineren met een rijles. Vergeet niet om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

    • Beginnen vanaf 16.5 jaar
    • Betaling in termijnen mogelijk
    • Elke rijles dezelfde auto en instructeur
    • Geen leerlingen ophalen of thuisbrengen tijdens jouw rijles
    • Hoog slagingspercentage