Home

BE rijbewijs

Je rijbewijs voor de

aanhangwagen

Voordat ik in 2015 mijn eigen rijschool ben gestart heb ik altijd in het bedrijf van mijn ouders gewerkt. We maakten onder ander aanhangwagens en paardentrailers, en voerden ook het onderhoud hiervan uit. Misschien wel daarom is mijn focus de laatste jaren vooral komen te liggen op het lesgeven van het BE rijbewijs (aanhangwagen rijbewijs).


Voor de BE opleiding werk ik samen met autorijschool Van Manen. Mijn collega Marjan van Manen verzorgt hiervoor de planning. Hierdoor houden we een strakke regie op de beschikbare capaciteit van het CBR en proberen we voor jou of voor jullie medewerker(s) een zo gunstig mogelijke planning te maken.


Hierdoor kan ik doen wat ik het leukste vind, namelijk lesgeven, en komt de kandidaat zo goed mogelijk voorbereid op zijn/haar examen. Hierdoor is de kans op slagen het grootst en kunnen jullie daarna weer door met de drukke werkzaamheden.

Waar kies jij voor?

Je aanhangwagenrijbewijs halen is maatwerk. Over het algemeen bestaat de BE-opleiding uit twee dagdelen, ook afhankelijk van je ervaring. We gaan graag met je in gesprek om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. 

Voordelen

Ontdek de voordelen van lessen bij Henry van Lagen

Neem vrijblijvend contact op

Je rij-instructeur

Henry van Lagen