Home

Prijzen

Een opleiding afgestemd

op jouw wensen

Wanneer jij aan je opleiding voor je B rijbewijs gaat beginnen, lessen we standaard één keer in de week 1.5 uur. In overleg is 2 uur ook mogelijk. Aan het einde van de maand ontvang je de factuur voor de afgenomen lessen. Je betaalt dus de afgenomen lesuren iedere maand achteraf.

 

Wil je toch een pakket* afnemen dan kan dat uiteraard ook. Je pakket bestaat uit 30 uur rijles, een tussentijdse toets CBR en examen CBR.

 

*In dit pakket heb je een klein prijsvoordeel op genoemde onderdelen. Let op: een pakket geeft geen garantie dat jij ook na deze 30 uur examen kunt doen!

Pakketten

Pakketten

Pakketten

Losse onderdelen

Gratis

€ 62,50

€ 250,-

€ 285,-

€ 285,-

€ 335,-

€ 40,50

* In een pakket heb je een prijsvoordeel op de uurprijs, de TTT en het examen ten opzichte van losse onderdelen.

B rijbewijs

€ 2325 ,-

Incl. BTW

€ 60

**Mocht je minder lessen nodig hebben dan waar je in je pakket recht op hebt, dan worden deze voor het bij het pakket geldende uurtarief aan je terug betaald. Heb je meer lessen nodig dan waar je volgens je pakket recht op hebt, dan worden deze vervolgens maandelijks aan het einde van de maand voor de losse uurprijs aan je gefactureerd.

BE rijbewijs

€ 750 ,-

Incl. BTW

Spoedopleiding

Kun je niet wachten tot je je rijbewijs hebt?

Dan is een spoedopleiding misschien iets voor jou. Zo kun je in korte tijd al je rijbewijs hebben. Bij de spoedopleiding is het wenselijk dat je al in het bezit bent van je theoriecertificaat.

Voordelen

Ontdek de voordelen van lessen bij Henry van Lagen

Neem vrijblijvend contact op

Je rij-instructeur

Henry van Lagen