Home

Persoonlijke aandacht voor jou in iedere situatie

Mijn naam is Henry van Lagen. Kennismaken doe ik liever in het echt, maar ik vertel hier alvast wat over mezelf en mijn rijschool.

 

Nadat ik de nodige ervaring heb opgedaan bij een rijschool in Ermelo was het voor mij al snel duidelijk dat ik mijn eigen rijschool wilde opstarten. Inmiddels ben ik alweer de nodige jaren actief vanuit Barneveld. Kies je voor mij als rij-instructeur, dan ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en een betrokken begeleiding.

De B-rijlessen worden gegeven in een nieuwe VW T-Roc die aan alle eisen en gemakken voldoet om veilig en comfortabel op pad te kunnen gaan. Voor je BE rijbewijs (aanhangwagen) ga je op pad met een VW Transporter.

Je vaste rijinstructeur

Henry van Lagen

Persoonlijke aandacht voor jou

Centraal gelegen

Onze focus ligt op de omgeving van Barneveld

Maak kennis met je vaste

rij-instructeur Henry van Lagen

Last van faalangst, juist wat hyper, of misschen wel een andere reden waarom je het spannend vindt om achter het stuur te kruipen? Bij ons word jij altijd op een rustige, vriendelijke en ontspannen manier geholpen.

Praktijkexamen

Je praktijkexamen start vanuit het CBR examencentrum in Leusden. We lessen daarom voornamelijk in Amersfoort en omgeving.

'' Ik help je graag op weg! ''

Henry van Lagen

Neem vrijblijvend contact op

Je rij-instructeur

Henry van Lagen