Praktijk

De praktijklessen worden op een vakkundige en ontspannen manier gegeven. Per week volg je één of meerdere lessen met een minimale tijdsduur van 90 minuten. Het aantal rijlessen dat iemand nodig heeft is moeilijk te zeggen en zeker niet op papier. Het verschilt namelijk per leerling, inzet, karakter en regelmaat van lessen.

Tussentijdse toets (TTT)

Vergroot je kans van slagen! Op ongeveer driekwart van je opleiding is er de mogelijkheid tot het afleggen van een TTT. Dit is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen en om eventuele nervositeit weg te nemen. Je examinator geeft aan aan welke onderdelen eventueel nog "geschaafd" moeten worden.Ook valt er vrijstelling te verdienen voor de bijzondere verrichtingen op je rijexamen. De grootste winst is echter dat je precies weet hoe het examen in zijn werk gaat en dus niet meer afhankelijk bent van de verhalen van anderen...

Om een TTT te doen moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat.

Zelfreflectieformulier

Het zelfreflectieformulier dien je zelf in te vullen voor je TTT en praktijkexamen. Dit is om de examinator een inzicht te geven in wat je denkt wel en niet te kunnen. Wat je invult bepaald niet of je slaagt of zakt, maar laat je bewust worden van je doen en laten. Na de examenrit wordt samen bekeken of dit ook is gebleken tijdens je rit.

  VUL DIRECT DIT FORMULIER IN

  een gratis proefles

  • Beginnen vanaf 16.5 jaar
  • Betaling in termijnen mogelijk
  • Elke rijles dezelfde auto en instructeur
  • Geen leerlingen ophalen of thuisbrengen tijdens jouw rijles
  • Hoog slagingspercentage